Skip to Content

Styret og partnere

Når oppgaven tilsier det, hyrer vi inn ekspertise fra en eller flere av selskapets faste partnere. Vi samarbeider med de dyktigste på sine felt; disse bruker færre timer og treffer på første forsøk. Og så er de hyggelige og enkle å ha med å gjøre – det er like viktig.

Anders Medhus
Anders Medhus Eier og daglig leder
Steinar Medhus Styreleder
Stian Oland Styremedlem
Jørund Li Styremedlem
Art Director, Dmytro Korol

Visuell kommunikasjon

Betydningen av en god, unik og værbestandig visuell identitet kan ikke overvurderes i ei tid hvor det meste er digitalt.

Art Director Dmytro Korol og hans team hjelper til med å gi våre konsepter og idéer en visuell identitet og et tydelig fingeravtrykk på alle flater og i alle kanaler.

Vi har flyttet pixler sammen siden 2013

image description
image description
Prosjektlederne våre fra P2H inc.

Webutviklere globalt

P2H Inc., med Sofia og Przemek som prosjektledere sammen med de 500+ ansatte spredt over hele verden. De har levert markup- og kodemagi, inkludert det grunnleggende som HTML, CSS og JavaScript, på over 100 000 prosjekter i 164 land.

De har fulgt oss fra ville ideer siden 2008, som å kunne flytte post-it-lapper rundt på et nettsted - fire år før monday.com, til fontener av emoji med nøyaktig timing på millisekunder.

Sammen har vi reist fra HTML-4 til HTML-5, og tre versjoner av CSS - gjennom hundrevis av prosjekter, siden Anders begynte med webdesign på begynnelsen av 2000-tallet. Vi er klare for mer webinnovasjon for Hallingdal, og videre

.

Vi samarbeider med Seeds og Morten Tangerås på enkelte prosjekter.

Bewide og Seeds

Morten Tangerås (BeWide) og Anders Medhus hadde på 2000-tallet de mest innovative løsningene på web i Hallingdal. Blant annet DEFA.

Seeds, Mortens nåværende arbeidsplass, leverer noen av de mest avanserte nettsideløsningene i Europa. Med denne kompetansen i kretsløpet, har vi selvtilit nok til å ta på oss større oppdrag.

Hallingcast satser primært på CraftCMS, og sekundært på Wordpress. Craft har blant annet vunnet pris for "Beste alternativ til Wordpress". Vi er Mortens lokale partner for gamle nettsider på WideCMS

image description
Musiker Ådne Lyngstad Nilsen

Musikk

Komponisten og musikeren Ådne Lyngstad Nilsen er et musikalsk geni som forstår kundenes behov. Han har skapt jingler og musikk for Hallingcast og våre kunder. Han har vunnet priser i flere sjangre - fra folkemusikk til metal.

Ådne jobber primært med kortfilmer, spillefilmer og teater. Han er vår "partner in crime" når vårt musikkbibliotek for den typen filmproduksjon vi er engasjert i ikke er tilstrekkelig. Skulle en av våre kunder trenge en lyd-jingle for bedriftslogo i filmene sine, så er Ådne fra Leveld rett mann for jobben!
 
 

Teknolog Martin Johansen

E-post og serverteknologi

Den digitale sikkerheten og behovet for pålitelige partnere på dette feltet er kanskje viktigere nå, enn noensinne. Vi har, siden 2023, valgt å samarbeide med Deploi innen serverteknologi og e-post. 

Selskapet ble grunnlagt i 2018 av 3 gründere. Daglig leder, Martin F. Johansen har doktorgrad i Informatikk fra Universitetet i Oslo (2013). Dedikert datasenter strategisk plassert på østlandet i Norge. Jevn vekst siden start, og ambisjoner om stabil og langsiktig drift. Norsk verdiskaping. Sist, men ikke minst, god kundeservice.

image description
Fra Fujifilm Nordics besøk i Reodor Felgens verksted. Foto: Ole Johs Brye.

Andre partnere på leverandørsiden

Scroller du helt i bunnen her, til den såkalte "footeren" eller foten av nettsidene, finner du – som på mange andre nettsider – kontaktinfo. Her har vi også listet opp noen av våre lokale partnere på trykksaker, nasjonale partnere på profilartikler (med forhandleravtale), samt globale partnere på innovasjon og teknologi.

Bildet er fra Fujifilm Nordics besøk i Reodor Felgens verksted.

Foto: Ole Johs Brye.