Skip to Content

Bærekraft

Bærekraftshjørnet på Torpomoen

Hvordan integrerer Hallingcast bærekraft i vår virksomhet?

Hos Hallingcast går vi et steg videre enn å kun implementere bærekraftsprinsipper internt. Vi har etablert et unikt initiativ på Torpomoen – en dedikert avdeling for bærekraft, åpen og kostnadsfri for alle. Dette rommet er skapt for at bedrifter og organisasjoner skal kunne dykke ned i og utforske begrepet "holdbar utvikling". Gjennom dette tilbyr vi en plattform for læring og samarbeid rundt bærekraftige løsninger.

En unik detalj

Interessant nok er lampen vi har valgt for vårt "bærekraftshjørne" på Torpomoen, et symbol på unikhet og forpliktelse. Denne spesielle lampen lyser ikke bare opp rommet; den representerer også vår lysende dedikasjon til bærekraft, ettersom det kun finnes én annen slik lampe i hele Norge – på Stortinget.

Strategisk plassering for maksimal innvirkning

Videre er Hallingcasts kontorer strategisk plassert i nærheten av Regionrådet i Hallingdals engasjement for sirkulærøkonomi og bærekraftige initiativer. Denne nærheten til kjernen av regionens bærekraftsatsing gjør det mulig for oss å være i forkant med innovasjon og samarbeid.

Vårt løfte til deg og vår planet

Vi har designet våre nettsider med et tydelig fokus på deg – våre kunder og samarbeidspartnere. Vårt mål er å tilby verdifulle innsikter og tjenester innen markedsføring, med et bærekraftig perspektiv. I perioder hvor vi har kapasitet til overs, fordyper vi oss ytterligere i våre bærekraftsprinsipper og oppdaterer nettstedet for å reflektere vårt stadig voksende engasjement.

En oppfordring til handling

Vi ser fram til ditt neste besøk på vår nettside for flere oppdateringer rundt vårt bærekraftsarbeid. Og husk, hver handling teller – takk for at du bidrar til resirkulering og en mer bærekraftig fremtid.

Ta kontakt med oss, dersom vi kan hjelpe deg med holdbar utvikling i din bedrift.