Skip to Content
Oppdrag for lokal fiberleverandør. Foto: Anders Medhus

Nettsider og teknologi til det digitale skiftet

Moderne nettsider har flere muligheter og innebygde funksjoner, enn for bare et par år siden. Det vil si – her går tiden fort – mye skjer, på kort tid. Vi har holdt på med web siden millenniumskiftet og fulgt utviklingen tett.

Nå for tiden kan vi blant annet bygge inn SEO, som i seg selv vil gi nettsiden bedre synlighet/rangering i søkemotorer som Google.

Kunstig intelligens er en annet nytt aspekt ved webdesign. Når det brukes riktig – som tilskudd til menneskelig kløkt – kan det virke i vår favør.

Under panseret satser vi primært på CraftCMS.

Konkurransedyktige priser på hosting og backup

Start

NOK 490 /mnd

5 GB Lagring Ukentlig Backup Produksjonsmiljø SSL/HTTPS 1 domene/nettside
*Godt valg for den etablerte!

Grundig

NOK 940 /mnd

10 GB Lagring Daglig backup Produksjonsmiljø Staging-område** SSL/HTTPS 2 domener/nettsider

Pro

NOK 2200 /mnd

20 GB Lagring Daglig backup Produksjonsmiljø Staging-område Versjonskontroll (GIT) SSL/HTTPS 5 domener/nettsider

Ultimat

NOK 3920 /mnd

40 GB Lagring Daglig backup Produksjonsmiljø Staging-område Versjonskontroll (GIT) Dedikert server SSL/HTTPS 10 domener/nettsider*
Fornøyd gjeng på Torpomoen. Foto: Anders Medhus

Rabatter, staging og GIT

* Den ultimate pakkeløsningen "Ultimat" er den løsningen vi har med mest rabatt. Har bedriften din mer enn 10 domener/nettsider hos oss, vil vi fortsette rabatten (20%) på de påfølgende domenene.

** Staging på nettside gjelder ett av to domener. Fordelen med staging er at vi kan publisere større oppdateringer, og overføre database og design-filer til produksjonsdomenet når vi er ferdig med testing. Valgfritt.

Versjonskontroll med GIT er også valgfritt, og kun nødvendig på de mest komplekse løsningene. Dette tilbys som en tjeneste på PRO og ULTIMAT.

Kontakt Hallingcast

Vi ser frem til å hjelpe deg med moderne og godt synlige nettsider eller å realisere teknologiske idéer. Kontakt oss via skjemaet på neste side, eller bruk e-post / telefonnummer som oppført i under.

Kontakt oss om nettsideløsninger