Skip to Content
Fra vårt studio. Her har vi også green screen-mulighet. Foto: Anders Medhus.

Run'n'gun

Hallingcast hjelper gjerne til med alt fra manus/regi til opptak, klipping, postproduksjon (optimalisering av lyd og bilde) og publisering.

Vi setter sammen team/kompetanse til hver enkelt oppgave; å lage en idébasert reklamefilm med profesjonelle skuespillere krever mer enn å dokumentere dyktige arbeidsfolk som trives på jobben og får den gjort.

Hallingcast leverer alle kategorier av film og foto. Vi opererer for det meste "solo", eller som "run'n'gun" som det heter seg i noen lærebøker.

Bilde generert av DALL•E

Video showcase

La oss ta en setning eller to om KI-bilde her først. Vi ga DALL•E følgende ledetekst: "Analog film style: People in Norway parading for more movies online, such as Vimeo, Youtube, Rumble. Text for parole: "Vi vil ha film!".

Det er grunn til å tro på at menneskelig kreativitet vil overleve, men det var morsomt å teste KI. Mer om "KI vs Kreativ" i et fremtidig blogginnlegg.

Under følger en liten "video-showcase" fra Vimeo. Se ellers vår Youtube-kanal – og følg oss gjerne slik at vi vokser!

Insta-insights

Vi er tilstede i noen få digital-sosiale kanaler. På Instagram (@hallingcast) får du et lite innblikk i hverdagen vår. 

Kontakt Hallingcast

Vi ser frem til å hjelpe deg med film/foto for å presentere bedriften, produkter eller konkrete prosjekter. Kontakt oss via skjemaet på neste side, eller bruk e-post / telefonnummer som oppført i under.

Kontakt oss om foto- og filmproduksjon