Skip to Content

Hvordan kan din bedrift oppnå topp kvalitet på markedsføring uten å sprenge budsjettet?

Markedsføring
Foto: Rebekka Børsting

Noen ganger trenger du ekspertise og/eller ekstrahjelp til å sikre fremdrift og kvalitet i markedsføringen. Skulle ha tatt noen nye fotos, hadde vært fint å få dokumentert dette med film/dronefilm. En bedre, mer driftssikker nettside. Nye tekster. En som tar ansvar for oppdateringer og innholdsproduksjon etter en fast tidsplan. En som passer på at vi behandler persondata i henhold til GDPR. Og hvordan er det med Google-rangeringen, hvordan øker vi synligheten?

Ja, du kan kontakte et byrå som har all tenkelig ekspertise innomhus. Det har sine fordeler, men kommer også med en serie møter, prosesser og fakturaer.

Hos Hallingcast møter du bare en, og jeg heter Anders.

I løpet av mine 20+ års erfaring har jeg lært mye og - ikke minst - skaffet meg et solid nettverk av spesialister som alltid leverer topp kvalitet innenfor sine felt. I markedsføringsfaget har Hallingcast rollen som en kompetent og nevenyttig prosjektleder; vi behersker foto, film, dronefilm, innholdsproduksjon og nettsidebygging. Nettverket mitt leverer resten av det du - og jeg - trenger, til avtalt tid og pris. På den måten holder jeg kostnadene nede og under kontroll, til glede for egen søvnkvalitet og ditt markedsføringsbudsjett.

Hos Hallingcast styrer vi små og store prosjekter stødig og leverer helst over forventning. Vi jobber på stoppeklokke, ikke taksameter.

Ta sats med Hallingcast!

Virksomheter i Hallingdal fortjener topp kvalitet og et edruelig prisnivå. Det er selvsagt også mulig å finne de som leverer billigere markedsføring, på samme måte som du kan kjøpe joggesko til et par hundrelapper. Markedsføring og maraton har det til felles at det er snakk om å holde et høyt nivå i det lange løp. Da er billige joggesko det siste du vil ha på beina.

Kontakt oss

Vi vil gjerne lære mer om din virksomhet og finne ut av hvordan vi kan hjelpe deg i å nå dine mål.

Klikk her for å komme i kontakt med oss.