Skip to Content

Ville du ha kjøpt en splitter ny bil til kr. 12 000,-?

Web & tech
Foto: iStockphoto.com

Ville du ha kjøpt en splitter ny bil til kr. 12.000,-? Ikke hvis du fikk vite at den kun går forover, har en rekkevidde på 11 km, at det tar 4 døgn å lade batteriet og at den ikke kan låses. 

Dessverre har mange virksomheter brent seg på å kjøpe billige nettsider med tilsvarende begrensninger. Når du vil gjøre endringer eller utvide, viser det seg at det ikke er mulig å legge til undersider, nettbutikk, sikkerhetssertifisering, blogg eller kontaktskjema.

Den kan imidlertid hackes raskere enn du klarer å si datakriminalitet. Mangelsykdommene blir så mange at den billige hjemmesiden fort blir like ubrukelig som el-bilen.

Hallingcast AS har gleden av å tilby deg å erstatte den gamle med en helt ny, mye sikrere og mer brukervennlig, nettside bygd i Craft CMS*. Dette er samme tekniske løsning som stadig flere bedrifter og offentlige virksomheter ender opp med å velge når de skal oppgradere.

  • Brukervennlig. Det er intuitivt og enkelt å endre innhold selv, du trenger ikke teknisk kompetanse.
  • Sikker. Alle komponentene i nettsiden skapes i en og samme systemarkitektur. 
  • Ytelse. Craft er kjent for raskere lastetider og bedre respons, noe som forbedrer brukeropplevelsen.
  • Fleksibilitet. Det er enkelt å skreddersy løsning til din virksomhet fordi du ikke er bundet av forhåndsdefinerte temaer og strukturer.
  • Support. Utmerket offisiell dokumentasjon/støtte og et aktivt/hjelpsomt samfunn, du får raskt hjelp til å løse problemet.
  • Innebygd flerspråklighet. Enkelt å administrere innhold på flere språk.
  • Pris. Vi leverer din nye, sikre og brukervennlige nettside ferdig – inkludert koding, design, tekst, testing og sikkerhetssertifisering – til priser fra kr 40.000,- eks mva**.

Hallingcast as samarbeider med Europas ledende utviklermiljø og har et nettverk av de beste hjelperne på strategi, konsept, tekst og lydproduksjon. Selv sørger vi for foto, film og trygg prosjektledelse slik at alt fungerer flott og feilfritt til avtalt tid.

* Her er en lang-lesningsartikkel (8 min) på engelsk, om hvordan P2H inc omgjorde Hallingcast sin visjon til en dynamisk, funksjonsrik og engasjerende nettside, ved bruk av plattformen CraftCMS.

** Behov, ønsker og muligheter avhenger blant annet av bransje, bedriftens størrelse, forretningsplan og målgrupper. Vi skreddersyr selvsagt et tilbud tilpasset din virksomhet.

Se her for våre hosting-pakker og rabattordninger.

Hvor lang tid tar det å bytte til Craft CMS?

Om du er tidlig ute nå, kan vi ta et møte og gi deg et tilbud før du tar ferie. Og ha nettsiden klar til lansering innen du er tilbake igjen.

Håper å høre fra deg!

GIF fra P2H inc

Foto: GIF, lånt fra artikkelen til P2H inc.